Wij zijn terug!

Bill's Bar Markelo

Ontdek onze te gekke discotheek en zalencentrum. Bill's Bar Markelo beschikt over 6 zalen met elk een eigen sfeer die jouw avond uit compleet maken. Maak kennis met de beste bands, dj’s en vette nieuwe acts!

Bill's Bar

Communiefeest

Bij Bill's Bar Markelo maken we van elk communiefeest een onvergetelijke ervaring. Of je nu een intiem gezelschap hebt of een heel groot feest plant, bij ons ben je aan het juiste adres!

Onze sfeervolle locatie, gecombineerd met onze persoonlijke service en heerlijke gerechten, zorgt voor dé perfecte dag!

BILL'S BAR MARKELO BILL'S BAR MARKELO BILL'S BAR MARKELO

BILL'S BAR MARKELO BILL'S BAR MARKELO BILL'S BAR MARKELO

BILL'S BAR MARKELO BILL'S BAR MARKELO BILL'S BAR MARKELO

BILL'S BAR MARKELO BILL'S BAR MARKELO BILL'S BAR MARKELO

Bill's Bar

Waarom bij BIll's Bar?

 • Unieke locatie

  Gelegen in Markelo, biedt Bill's Bar een charmante ambiance die perfect past bij de feestelijke sfeer van een communie. Onze inrichting is stijlvol en warm.
 • Uitstekende service

  Ons toegewijde team staat klaar om aan al je wensen te voldoen. Van de decoratie tot de catering, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
 • HEERLIJKE EET OPTIES

  Van kindvriendelijke hapjes tot verfijnde gerechten voor de volwassenen, onze menuopties zijn vers en smakelijk. Uiteraard houden we rekening met speciale dieetwensen en allergieën.
 • OP MAAT GEMAAKT

  Wij snappen dat elk feest anders moet zijn. Daarom zijn al onze communiefeesten op maat gemaakt. Precies hoe jij zou willen. 

Galerij

Bekijk galerij 

CONTACT OPNEMEN

Heb je vragen over aankomende evenementen? Vul dan rechts het contactformulier in en we zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

0 of 1000